Medlemsmöte om hälsa 24 september

Tema: hälsa
Tid: torsdagen den 24 september, klockan 18.00 – cirka 19.00
Föreläsare: Eva Flygare Wallén
Plats: Digitalt möte via Zoom, anmälan senast fredagen den 18 september

Föreläsare är Eva Flygare Wallén, forskare inom ämnet hälsa på Karolinska Institutet och projektledare av Hälsan spelar roll vid Akademiskt primärvårdscentrum i region Stockholm.
Hon kommer att tala om vad som långsiktigt kan göras för att främja möjligheterna till en mer jämlik hälsa. Eva kommer att diskutera vikten av att våra målgrupper får rätt kunskap, stöd och verktyg för att göra egna bra val.
Under medlemsmötet kommer utrymme för frågor att erbjudas. Skicka era tankar och funderingar i förväg till stockholmslan@fub.se Det kommer även vara möjligt att ställa spontana frågor direkt i chatten under mötes gång.

Anmälan till de digitala medlemsmötena görs till:
stockholmslan@fub.se
• 08-546 404 33
Ange vilken förening du tillhör och vilket möte anmälan gäller!

När du har anmält dig till ett möte kommer du att få en bekräftelse via e-post med mer information och en länk till aktuellt Zoom-möte. Om du inte är van vid att använda mötesplattformen Zoom är du välkommen att höra av dig till kansliet.


Varmt välkommen med din anmälan!