Medlemsmöte om ekonomi den 25 april

mynt

Torsdagen den 25 april bjuder Länsförbundet FUB i Stockholms län in till ett medlemsmöte, där Julia Henriksson föreläser på temat Fångad i fattigdom. Julia är förbundsjurist hos Riksförbundet FUB, där hon bland annat arbetar med intressepolitiskt påverkansarbete.

2014 publicerade FUB en rapport med titeln Fångad i fattigdom och samtidigt publicerades en debattartikel på temat i Dagens Nyheter. Frågan är ständigt aktuell för FUB:s medlemmar, då personer med utvecklingsstörning som bor i gruppbostäder ofta lever under existensminimum. De flesta kan dessutom inte höja sin inkomst, då de inte kan få ett arbete.
FUB kommer nu med en uppdaterad version av sin rapport. Julia kommer under kvällen att berätta om rapporten och här ges även tillfälle till frågor och diskussion.

Tema: Fångad i fattigdom
Tid: 18:00 – 20:00
Föreläsare: Julia Henriksson, Riksförbundet FUB
Plats: Plats meddelas senare

Vi bjuder på kaffe, te och smörgås.

Anmälan görs till Länsförbundet senast den 10 april:
Lena Håkansson, lena.hakansson.fub@telia.com, 08-546 404 56
Johan Jarl. johan.jarl.fub@telia.com, 08-546 404 33

Välkommen med din anmälan!