Manifestation för LSS på första maj

Nu är det dags för en ny manifestation för LSS på första maj. Manifestationen arrangeras av RBU (Rörelsehindrade barn & ungdomar). För en anständig politik och För personlig assistans. Ju fler vi är – desto mer kommer vi att synas.

Vi ses klockan 13.00 på Norra Bantorget tisdagen den 1 maj. Det finns en gräsplätt i närheten där vi tillsammans kan tillverka plakat och komma i rätt stämning. Därefter ansluter vi till Socialdemokraternas första maj-tåg in mot Norra Bantorget. (De som vill kan även gå från humlegården – Vi återkommer om tid).

Även om man inte är överens med den senaste tidens socialdemokratiska politik när det gäller LSS, så går vi den här gången tillsammans med socialdemokraterna i första maj tåget och manifesterar mot indragningar inom LSS.
Denna gången är inte rätt tillfälle att låta känslorna styra för mkt -utan vi håller en låg profil men med ett starkt budskap.

RBU har pennor, pinnar och plakat. Ta gärna med ett gammalt lakan om du har, som vi kan använda för att skriva på.

Kontaktperson på RBU Stockholm är Therese Lagerman, mejl: therese.lagerman@stockholm.rbu.se eller tel: 070-369 60 22.